Karriär
Jobba hos SignSpectra AB

lediga jobb


Om du trivs med att omge dig med ambitiösa och engagerade kollegor och jobba i en arbetsmiljö med högt i tak och positiva vibbar är SignSpectra platsen för dig. Vi lägger stor tyngd på kundfokus, professionalism och kvalitet. Vår företagskultur präglas av ett stort driv med ordning och reda, samtidigt som kreativitet, en positiv laganda och många skratt är viktiga ingredienser under arbetsdagarna. Vi peppar varandra och delar styrka, support och energi.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för skyltar och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.


2 st lediga tjänster just nu!

MÖTESBOKARE TILL FÖRETAG I TILLVÄXT

VI SÖKER AMBITIÖSA MÖTESBOKARE SOM ÄR PRESTATIONSINRIKTADE OCH HAR EN PROFESSIONELL OCH MOGEN FRAMTONING.
Kalla oss gärna nördiga. Men vi på SignSpectra har lite svårt att tänka på annat än skyltar och innovativa visuella lösningar. När arbetsdagen är slut går vi och kikar upp mot fasader och väggar. Vi tycker helt enkelt att en skylt är något av det roligaste som finns. Minst lika roligt är det att våra kunder är så nöjda och tycker att vi lyfter fram deras varumärken på bästa sätt.
Vår höga ambition, långa erfarenhet och våra högkvalitativa resultat har på kort tid gjort oss till ett av Sveriges största skyltföretag. Det händer saker på SignSpectra och de händer snabbt.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som mötesbokare arbetar du med att kontakta potentiella kunder och boka möten åt SignSpectra. Du arbetar både med att kontakta potentiellt nya kunder samt befintligt kundregister. I detta jobb får du meriterande erfarenheter av uppsökande försäljning och kundkontakt.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som har den rätta inställningen och viljan att göra ett bra jobb! Du är orädd i att ta kontakt med nya människor och nedslås inte av ett nej. Söker du ett meriterande jobb där du får chans att utvecklas och där du med rätt förutsättningar arbetar mot uppsatta mål är detta chansen för dig.

• Du talar och skriver flytande svenska
• Du talar och skriver flytande engelska
• God datorvana, PC/MS-Office, Outlook mm.

ÖVRIG INFORMATION
Start: augusti/september
Plats: Norrköping
Omfattning: Timanställning
Lön: Fast timlön
Kontakt: sokajobb@signspectra.com
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående via mejl då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!


Vi söker en säljande teamleader till SignSpectra i Norrköping!

Stad Norrköping , Östergötlands län
Typ av anställning Rekrytering

Vår passion för skyltar skapar kreativa, högkvalitativa och kostnadseffektiva lösningar för exteriör- och interiörprofilering åt kedje- och franchiseföretag runtom i världen. Vi erbjuder kompletta tjänster inom skyltning, från omprofilering, ledkonvertering, service, montage och bygglov. Nu söker vi en säljande teamleader till oss!

Din personlighet

Du har ett spectra av sprakande egenskaper: Kreativ ledarstil, som brinner för att utveckla människor i försäljning! Du skapar relationer, tänker laget före jaget och har god samarbetsförmåga. En tävlingsnerv flämtar inom dig, du gillar att uppnå resultat och försäljningsmål. Sist men inte minst har du ett öga för god service, vem som än efterfrågar den och är bra på att leda och följa upp projekt. Du gillar puls och har kapacitet för att leverera även vid högt tempo.

Din arbetsdag

Din arbetsdag är mångfacetterad! Du arbetar både med dina egna kundprojekt och leder teamets kundprojekt för att få en god förståelse för vår verksamhet. Du kommer att coacha och utveckla ditt team på 5 medarbetare gällande försäljning och teamet består av projektledare, key account managers och designer. Du har också personalansvar för teamet. Du har fokus på hela verksamheten, med siktet inställt på organisation, struktur och projekt.

Vem söker vi

Vi söker dig som har meriterade erfarenheter av ledarskap och försäljning, och har arbetat i utvecklingsinriktad verksamhet. Du har erfarenhet av att utveckla arbetssätt, strategier och processer. Du har också erfarenhet av att följa upp, säkerställa kvaliteten och leverans i kundprojekt. Du kan ha en bakgrund inom retail, etablering, bygg eller projekt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, ett tredje språk är meriterande. Körkort och allmänna datakunskaper krävs.

Vi erbjuder

Vi erbjuder en färgstarkt tjänst för den med rätt lyskraft för tjänsten! Du får medverka till det fortsatt goda arbetsklimat vi har och förväntas vara självgående i din roll. Vi omsätter ca 25 milj kr och är 8 medarbetare.

Tveka inte att söka tjänsten! Vi annonserar under juli månad och rivstartar augusti med intervjuer! Sista ansökningsdag är den 30 juli. Om du har frågor maila Rekryteringskonsult Johanna Andersson, johanna.andersson@badenochandclark.se eller Mia Neander, mia.neander@badenochandclark.se

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Badenoch & Clark, som tillhör Adecco Group. Adecco Group är ett Fortune 500 bolag och en av världens ledande leverantörer av HR-tjänster med drygt 31 500 medarbetare i äver 60 länder.

Välkommen med din ansökan!