Exteriöra och interiöra skyltar till EM Home

EM byter profil till EM Home

EM Home expanderar och SignSpectra levererar exteriöra och interiöra skyltar till EM Home. Leveransen omfattar skyltar, vepor och fönsterdekor till butiker i Sverige. EM Home är en av Sveriges ledande aktörer inom möbler för inredning till hemmet. Sedan en tid tillbaka har EM fräschat upp sitt koncept som understryks med den nya skyltprofilen. Det innebär att SignSpectra levererar exteriöra skyltar till EM Homes butiker, nyöppnade och omprofilering av äldre butiker. SignSpectra har fått förtroendet att genomföra omprofileringen av skyltar för EM Homes butiker i Sverige.

Projektledning

SignSpectra startade med en grundlig platsundersökning på samtliga butiker i Sverige. Med hjälp av informationen från platsundersökningen kunde vi säkerställa mått och exponeringsmöjligheter för exteriör skyltning. Utifrån kundens profilmanual tog vi fram fotomontage för skyltningen, vepor och fönsterdekor. Materialet var till för att kunden skulle kunna se slutresultatet och för bygglovsnämnden. När kunden hade godkänt fotomontagen kunde SignSpectra skicka in bygglovsansökningar för anläggningen. SignSpectra skötte hela bygglovsprocessen för skyltar från ansökan till slutbesked till kommunen.

Exteriöra och interiöra skyltar till EM Home

Material och kvalitetskänsla är viktigt för vår kund. EM Home har en tydlig strategi att satsa på kvalitet som också omfattar skyltningen. SignSpectra levererar exteriöra och interiöra skyltar utifrån kundens behov och budget.

Vepor

SignSpectra levererar vepor med tryck som kan användas både inomhus och utomhus. Syftet är att exponera ett budskap. Vepor kan bestå av olika grovt material och kan hängas upp på olika sätt.

Fönsterdekor mm

SignSpectra levererar totala lösningar för fönsterdekor och vinyl för butiker och kontor. Från vanlig folieskuren text till digitaltryckt window graphic (se-igenom-folie). Till EM Home levererar vi fönsterdekor, vinyl som sitter inne i butiken, på inredningen och på skyltfönstren. Vinylen skärs och printas i EM Homes färger. De används för att förstärka budskap eller logotypen.

Montage av skyltar, vepor och fönsterdekor

Skyltarna sattes i produktion och arbetsordrar skickades ut till SignSpectras kontrakterade montörer. Med SignSpectras effektiva projektledning kunde skyltarna levereras i tid och på rätt plats. EM Home fick en komplett projektledning av sina skyltar; platsundersökning, fotomontage, bygglov för skyltar, produktion, frakter, montage och liftar. Vid slutförd leverans skickades återkoppling till kunden.

Vår passion för skyltar smittar av sig

SignSpectra har tagit fram ett standardiserat skyltprogram som underlättar för EM Home att beställa skyltar. Programmet omfattar LED-skyltarplåtskyltar, plastskyltar, vepor, pyloner mm.