SignSpectra Exteriöra och interiöra skyltar

Exteriöra och interiöra skyltar till VVS-museum

SignSpectra har levererat exteriöra och interiöra skyltar till VVS-museum i Bromma. Design, leverans och montage av: vepor, vinyl, LED-skyltar, akrylskyltar och en specialskylt. Nyligen invigdes ett VVS-museum och en mötesplats för VVS-branschen i Bromma. I museet ställs det ut allt från antika toalettstolar till framtidens VVS-produkter. Med effektiva skyltlösningar framhäver VVS-museet tillbakablickar på historien, nutiden och framtiden. SignSpectra har med sina skyltlösningar också levererat projektledning, platsundersökning, bygglovshantering för skylt, montage och frakt. Kunden har under hela processen behövt ha kontakt enbart med en kontaktperson.

Exteriöra och interiöra skyltar- den interiöra

De interiöra skyltlösningar från SignSpectra visualiserar och fördjupa förståelsen för utställningsobjekten. Med vepor och golvvinyl som bakgrundselement återskapas en visuell karaktär och känsla för miljön kring objekten. På veporna har kunden använt sig av olika miljöbilder. Vid utställningsytorna har SignSpectra levererat vinyl på golvet för att för att visa olika golvmaterial. Att använda vinyl på golvytor är ett kostnadseffektivt sätt att skapa det önskade intrycket, t.ex. vid utställningssektioner på museum, mässgolv eller på andra ytor.

Hänvisningsskyltar i akryl

Inomhus har VVS Museet använt sig av hänvisningsskyltar tillverkade i akryl. Akrylskyltarna är monterade på stift, vilket ger dessa en viss distans från väggen. Det skapar en exklusiv känsla för budskapet. Inom hotellbranschen är akrylskyltar populära för inomhusskyltning av t.ex. rumsnummer.

Exteriöra och interiöra skyltar- den exteriöra

Vid huvudentrén har SignSpectra levererat en energisnål LED skylt. Miljötänkandet är något som är genomgående i SignSpectras arbetssätt och tänkande. Vid leverans av belysta skyltar levereras numera enbart skyltar med LED som ljuskälla. En god gärning för miljön, eftersom energiåtgången är mycket lägre än för lysrör och neon. Slutsatsen är enkel, LED har en positiv inverka på kundens energiförbrukning, miljö, service av skylten och skyltens livslängd.

Specialtillverkad skylt till VVS-museum

En specialtillverkad skylt levererades till VVS-museum i Bromma. Det är den antika kranen som sitter ovanför LED skylten vid entrén. Inspirationen till kranen har SignSpectra hämtat ur VVS Museets logotyp. En 3D ritning och en offert som presenterades för kunden. Ritningen visade tydligt hur det fysiska utformandet skulle se ut. SignSpectras engagemang, kreativt tänkande och ett förmånligt pris imponerade på kunden. Beställningen kom strax därefter. När ordern låg i systemet skapades en CAD ritning för produktion av den kranen. I tillverkningen har man använt sig av CNC fräsning, svetsning, och handarbete av alla detaljer. Ett riktigt hantverk.

Exteriöra och interiöra skyltlösningar med passion

SignSpectras ”Passion for signs” grundar sig i företagets passion för skyltar. För SignSpectra är skyltar mer än bara bokstäver, vepor eller vinyl på golv och vägg. I SignSpectras värld används skyltar för att förmedla varumärke, budskap, känsla och vision. Detta görs via skyltlösningar för både interiör och exteriör miljö. Med sin stora passion för skyltar levererar SignSpectra även speciallösningar på ett enkelt sätt. I företaget frodas en gedigen kunskap om; material, tillverkningsmetoder, miljötänkande, kvalitet och innovativa lösningar. Med framtida arbetssätt och metodval har SignSpectra levererat skyltlösningar som visualiserar tillbakablickar på historien.