SignSpectra GANT Omprofilering

SignSpectra (f.d.SkyltSpektrum) och GANT skapar effektivitet i global omprofilering

SkyltSpektrum har, med en bred erfarenhet av omprofileringar, tagit fram och levererat en optimal skyltlösning till GANT i samband med livsstilsvarumärkets re-lansering som ägde rum den 3 september, 2015.

– Vi är stolta över resultatet och kvalitén på skyltarna vi levererat till GANT:s butiker globalt. SkyltSpektrum är en utmärkt samarbetspartner där vi ser till att våra kunder får den optimala skyltlösningen i varje specifikt fall, berättar Conny Johansson VD/grundare.

SkyltSpektrum har under många år varit skyltleverantör till GANT och när nya skyltar i samband med omprofileringen blev aktuellt föll valet naturligt på SkyltSpektrum. I samband med GANT:s re-lansering har SkyltSpektrum agerat sakkunnig och tagit fram en skyltlösning som framhäver egenskaper och kvalitéer som genomsyrar GANT:s omprofilering.

– Om SkyltSpektrum involveras tidigt i omprofileringsprocessen innebär det att vi effektivt kan möta behov och tidsramar, vilket ger kunden stora kostnadsbesparingar. Vi är tacksamma för uppdraget och det stora förtroendet, avslutar Johansson.

GANT:s globala re-lansering av varumärket innefattade bland annat en ny visuell identitet och ett nytt butikskoncept. Skyltspektrum har levererat nya fasadskyltar, akrylskyltar, folie för interiör och exteriört bruk globalt. GANT är ett globalt livsstilsvarumärke med över 750 butiker i 70 länder.

 


Den 3 september lanserade GANT sin nya logotype. Gant Company AB är ett konfektionsföretag med över 750 butiker i 70 länder. Bolaget driver själva verksamheten och har masterfranchisetagare.

De nya skyltarna: GANT butiker fick nya exklusiva fasadskyltar, akrylskyltar, folie för interiört och exteriört bruk. GANT säkerställde att skyltarna har samma exklusiva utseende i alla länder, genom att välja SkyltSpektrum som skyltleverantör.

Länder: I Skandinavien har SkyltSpektrum levererat komplett projektledning. Till övriga världen har SkyltSpektrum skickat de nya skyltarna direkt till butiken.

SkyltSpektrum:s kompletta projektledning: platsundersökningar, fotomontage, bygglovshantering i alla skandinaviska länder, skyltproduktion, logistiken, montage och återkoppling till kund.