Karriär
Jobba hos SignSpectra AB

lediga jobb


Om du trivs med att omge dig med ambitiösa och engagerade kollegor och jobba i en arbetsmiljö med högt i tak och positiva vibbar är SignSpectra platsen för dig. Vi lägger stor tyngd på kundfokus, professionalism och kvalitet. Vår företagskultur präglas av ett stort driv med ordning och reda, samtidigt som kreativitet, en positiv laganda och många skratt är viktiga ingredienser under arbetsdagarna. Vi peppar varandra och delar styrka, support och energi.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med ambitiösa människor som delar vår passion för skyltar och service! Om vi inte har några lediga tjänster just nu är du varmt välkommen att skicka in en intresseanmälan.


2 st lediga tjänster just nu!

MÖTESBOKARE TILL FÖRETAG I TILLVÄXT

VI SÖKER AMBITIÖSA MÖTESBOKARE SOM ÄR PRESTATIONSINRIKTADE OCH HAR EN PROFESSIONELL OCH MOGEN FRAMTONING.
Kalla oss gärna nördiga. Men vi på SignSpectra har lite svårt att tänka på annat än skyltar och innovativa visuella lösningar. När arbetsdagen är slut går vi och kikar upp mot fasader och väggar. Vi tycker helt enkelt att en skylt är något av det roligaste som finns. Minst lika roligt är det att våra kunder är så nöjda och tycker att vi lyfter fram deras varumärken på bästa sätt.
Vår höga ambition, långa erfarenhet och våra högkvalitativa resultat har på kort tid gjort oss till ett av Sveriges största skyltföretag. Det händer saker på SignSpectra och de händer snabbt.

ARBETSUPPGIFTER
I din roll som mötesbokare arbetar du med att kontakta potentiella kunder och boka möten åt SignSpectra. Du arbetar både med att kontakta potentiellt nya kunder samt befintligt kundregister. I detta jobb får du meriterande erfarenheter av uppsökande försäljning och kundkontakt.

PERSONLIGA EGENSKAPER
Vi söker dig som har den rätta inställningen och viljan att göra ett bra jobb! Du är orädd i att ta kontakt med nya människor och nedslås inte av ett nej. Söker du ett meriterande jobb där du får chans att utvecklas och där du med rätt förutsättningar arbetar mot uppsatta mål är detta chansen för dig.

• Du talar och skriver flytande svenska
• Du talar och skriver flytande engelska
• God datorvana, PC/MS-Office, Outlook mm.

ÖVRIG INFORMATION
Start: augusti/september
Plats: Norrköping
Omfattning: Timanställning
Lön: Fast timlön
Kontakt: sokajobb@signspectra.com
Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående via mejl då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!