SignSpectra MAX LED-konverterar

MAX LED-konverterar för miljön och ekonomin

Max Hamburgerrestauranger i Skövde LED-konverterar sina gamla skyltar. En LED-konvertering innebär att skylten behåller samma härliga känsla dock så byts ljuskällan ut från lysrör till LED-moduler. Ingreppet innebär för MAX att de behåller den gamla skylten, men själva ljuskällan byts ut.

SignSpectra har varit på plats på MAX i Skövde och LED-konverterat Hamburgerrestaurangens skyltar. SignSpectra förmonterade ljuskällor på färdiga formfrästa LED-plator. Det håller nere montagekostnaden för montörerna på plats. Invändiga bärande konstruktionen på de gamla skyltarna behölls, men man bytte ut lysrören till LED-plattor. För betraktaren blev det en känsla av helt nya skyltar med bättre ljusförmåga.

Investeringen för MAX Hamburgerrestauranger i en LED-konvertering räkans hem snabbt. I snitt har LED-moduler en lång livslängd på ca 50 000 timmar och drar avsevärt mindre el än lysrör. De är väldigt tåliga för temperatursvängningar och stötar. Det innebär att service- och underhållningsintervaller blir betydligt längre. I längden innebär det fungerade skyltar som är miljö och- plånboksvänliga.

LED-tekniken är här för att stanna och är bra både för energiekonomin och miljön.

LED finns idag som attraktiva alternativ för ljuslådor, klassiska neonrörsskyltar och skyltar.

Vår höga ambition, långa erfarenhet och våra högkvalitativa resultat har på kort tid gjort oss till ett av Sveriges största skyltföretag. Det händer saker på SignSpectra och de händer snabbt.