Image

SERVICEAVTAL

FÖR ENKELHET OCH TRYGGHET

Säkerställ att dina skyltar får en längre livslängd och alltid är i bästa skick genom ett av våra tre serviceavtal. Du kan teckna avtalen separat eller i kombination med varandra.

BAS: Vårt basavtal ger dig snabb akutservice när ett behov dyker upp. Om du upptäcker att en lampa har slocknat, något har gått sönder eller att skylten och dess fästen behöver rengöras slår du en signal eller skickar en anmälan på mejl - och våra servicetekniker kommer ut och åtgärdar felet inom avtalad tidsram.

PLUS:
 Plusavtalet ger dig en regelbunden service, t.ex. en gång om året, där våra servicetekniker kommer ut för en grundlig service och rengöring samt enklare justeringar, och ser till att alla dina skyltar lyser och fungerar som de ska.

 

KOMPLETT: Komplettavtalet innebär precis som plusavtalet att våra servicetekniker regelbundet kommer ut och tar hand om dina skyltar. töver noggrann service, rengöring och enklare justeringar ingår dessutom en servicerapport med bland annat fotografier, tekniska uppgifter och förslag på moderniserings- och förbättringsåtgärder, samt offertpriser för dessa. Komplettavtalet passar utmärkt för dig som vill lämna över ansvaret, förlänga livslängden på dina skyltar och slippa tänka själv på förbättringar och andra åtgärder.


SKYLTSERVICE

SOM VÅRDAR DITT VARUMÄRKE

Att underhålla dina skyltar är viktigare för varumärket än många tror. Skyltens skick har en stor påverkan på vad kunderna får för intryck. En trasig skylt signalerar ett företag i förfall, medan en ren och starkt lysande skylt signalerar framgång och förtroende. Hur fin din skylt än är från början behöver den regelbunden service och rengöring för att hålla stilen. 

På Signspectra ser vi till att dina skyltar alltid är hela och rena och lyser som de ska. Med montageteam över hela Sverige är vi alltid redo att rycka ut, för enstaka eller löpande service. Vi tillämpar alltid fasta kostnader så att du inte behöver oroa dig över priser som drar iväg. Dessutom erbjuder vi fördelaktiga serviceavtal om du önskar regelbunden service och större trygghet.

 

SERVICE

 TA FARVÄL AV TRASIGA SKYLTAR

Vi ger dig snabb hjälp när skylten inte fungerar. Skyltar utsätts för en mängd påfrestningar av allt från väder och vind till insekter och fåglar. Ibland slutar en lampa lysa, ibland går skylten sönder eller utsätts för skadegörelse.

Oavsett vad som har hänt med din skylt kan du alltid kontakta oss på Signspectra så åker vi ut och lagar det som är fel, säkerställer att skylten är hel och ren och att den lyser som den ska. Vi hjälper både dig som är befintlig kund och dig som inte har haft kontakt med oss tidigare.

 

 

LED-KONVERTERING

BÄTTRE HÅLLBARHET OCH LÄGRE ENERGIKOSTNAD

Ta hand om både miljön och ekonomin med en LED-konvertering. Har du gamla, omoderna lampor i dina skyltar finns det mycket att tjäna på att byta ut dem till LED.

LED-belysning har en betydligt lägre energiförbrukning än äldre lampor, neon och lysrör. LED har dessutom ökad hållbarhet – både vad det gäller livslängd och tålighet. Vid skadegörelse eller om is och snö rasar från taket står en LED-skylt stark, medan en neonskylt som består av glas lätt går sönder. Om du har en rikstäckande butikskedja innebär en LED-konvertering alltså stora besparingar, samtidigt som du gör miljön en tjänst


 

RENGÖRING

 SÅ ATT SKYLTARNA SKINER

Se till att dina skyltar lyser som de ska, varje dag. Alla skyltar behöver rengöras då och då, speciellt de i utomhusmiljö där de utsätts för damm och smuts från väder och vägar. De blir framförallt smutsiga på utsidan, men det kan även komma in smuts invändigt i skyltarna då de inte är helt täta. En smutsig skylt ger ett tråkigare intryck och lyser inte lika stark.

Extra utsatta är moderna skyltar som ofta är vita, och därmed blir smutsiga snabbare. De är också ofta LED-belysta och har längre hållbarhet vilket gör att de sällan behöver lagas och därmed inte rengörs så ofta. Vi på Signspectra kan enkelt hjälpa dig att rengöra dina skyltar både invändigt och utvändigt så att de alltid är i lysande skick.