SignSpectra är förstahandsvalet för Pizza hut

SignSpectra känner väl till branschens och kundens behov för att komma med smarta skyltlösningar. Restauranger arbetar ofta med pylonskyltar och stora skyltlösningar för att synas väl från långt håll. I många fall drivs dem som franchisingföretag, vilket lägger ytterligare vikt på att skyltarna följa kedjans skyltmanual. Vi har en bred erfarenhet av att arbete med franchiseföretag, där vi förstår vikten av både kvalitet och kostnader, säger Conny Johansson ägare till SignSpectra.

Pizza Hut har valt att arbeta med SignSpectra både för interiöra och exteriöra skyltar för sin nya restaurang i Sundsvall. Vi har i det här projektet arbetat med skyltar som är tillverkade i Sverige. SignSpectra är ett ISO Certifierat företag, kvalitet (ISO 9001) och miljö (14001), vilket speglar sig i arbetssättet och val av leverantörer. Pizza Huts skyltar är tillverkade i Sverige, vilket gör frakterna kortare och därmed mindre miljöpåverkan.

För projektet Pizza Hut i Sundsvall har vi levererat följande:
• En grundlig platsundersökning, för att säkerställa mått, skyltplacering och exponeringsmöjligheter.
• Fotomontage för skyltningen med både dag- och natteffekt.
• Med SignSpectras effektiva projektledning kunde skyltarna levereras i tid och på rätt plats, till rätt pris. Pizza Hut fick en komplett projektledning av sina skyltar; platsundersökning, fotomontage, bygglov för LED-skyltar, produktion, frakter, montage och liftar.
• I projektet har vi levererat en komplett bygglovshantering , inklusive alla bygglovshandlingar och bygglovsritningar till kommunen.
• Vi anlitade våra kontrakterade skyltmontörer, som vi har i närområdet. Det minskar restiderna, miljöpåverkan och kostnaden för våra kunder.
• Vid slutförd leverans skickades återkoppling till kunden.

Vi är mycket stolta över slutresultatet och ser fram emot ett långvarigt samarbete med Pizza Hut, säger Conny Johansson ägare till SignSpectra.

[FinalTilesGallery id=’2′]