Enkelt att omprofilera

Kul och spännande men samtidigt stort, dyrt och jobbigt? En omprofilering är en långsiktig investering som ger positiva effekter på sikt. Men processen kan kännas tidskrävande och tung. Tillsammans med oss på SignSpectra blir det enkelt. Medan du sysslar med annat sköter vi hela processen med skyltar från början till slut. Det gör att du kan slappna av och känna dig trygg med att vi tar ett helhetsansvar.

Vi utför en grundliga platsundersökningar för att säkerställa alla detaljer kring mått, synbarhet och liknande. Bygglovet behöver du inte ens fundera på, vi sköter allt från kontakten med fastighetsägaren till att skicka in bygglovshandlingarna till kommunen. Vi skickar dig ett fotomontage där du ser hur skylten kommer se ut på plats. Vi tar hand om allt kring produktionen, logistiken och montage.

Våra projektledare håller i trådarna i varje projekt. Du hör från oss när något måste godkännas. Till sist gör vi en återkoppling kring arbetet med hela omprofileringen. Allt för att säkerställa att det varit till din belåtenhet.

effektiv led-konvertering

Upptäck fördelarna med LED-belysning! Energiförbrukningen minskar avsevärt och LED-moduler har över 50 000 timmars livslängd, vilket gör dem till ett bra alternativ både för miljön och plånboken. Vi har arbetat fram en effektiv metod för att konvertera er skyltpark med lysrör till skyltar med LED-moduler. Vi hjälper er med hela processen, från konsultering till montage. Eftersom vi förmonterar ljuskällorna på färdiga, formfrästa moduler kan vi hålla nere monteringstiden till kortast tänkbara. LED-moduler är dessutom inte särskilt känsliga för temperatursvängningar eller stötar. Detta ger betydligt längre service- och underhållsintervaller. Hör av dig och be oss räkna på ett exempel. Då ser du tydligt hur snabbt du kommer spara in flera kostnade

elförbrukningen minskar med 80%
20%
ANDRA BELYSNINGSKÄLLOR ANVÄNDER C:A 80% MER ENERGI
80%
 

Skyltar som syns

Vi har skyltar i alla varianter, både för inomhus- och utomhusmiljöer. Vissa är mer populära än andra. Ljusskyltarna är ofta ett självklart val utomhus, speciellt om man vill att varumärket ska komma fram extra tydligt. Vi sätter oss ner tillsammans, pratar igenom era behov och kommer fram till lösningar som passar just er. Skyltning är så mycket mer än bara information. Vi hittar de visuella lösningarna som lyfter fram ditt varumärke på bästa sätt.

Vi hjälper dig att synas!

Våra Profiler

SKYLTSERVICE SOM FÖRLÄNGER LIVSLÄNGDEN

Skyltarna påverkas självklart av väder och vind, insekter och fåglar. Dessutom kan de behöva nya ljuskällor emellanåt. Precis som en bil behöver de servas med jämna mellanrum. Hos oss kan du känna dig trygg med våra serviceavtal och garanti. I våra serviceavtal ingår bl.a. regelbundna besök av era anläggningar, service och rengöring av era skyltar. Våra avtalskunder har dessutom en branschunik garanti. Om inte något av våra färdiga avtalspaket passar dig kan vi utforma ett skräddarsytt serviceavtal. Flexibilitet är ett av våra viktiga ledord.


ANTAL LYSRÖR SOM VI BYTT UT under 2018
0
ANTAL TRASIGA LED SOM VI BYTT UT 2018
0
ANTAL TRASIGA TRANFORMATORER BYTTA 2018
0