Skyltar till Granngården

Skyltar till Granngården i Nyköping

Skyltar till Granngården i Nyköping, en snabb och effektiv leverans från SignSpectra. Under januari 2017 slog Granngården upp portarna i Nyköping och SignSpectra levererade exteriöra skyltar. Den nya butiken ligger på Gumsbacken och erbjuder ett brett sortiment inom trädgård, djur och foder, lantbruk och skog, samt hus och hem.

Kvalitativ Projektledning för skyltar till Granngården

Under projektet har vi haft kontinuerlig kontakt med kunden. Vi genomförde en grundlig platsundersökning, för att säkerställa mått, skyltplacering och exponeringsmöjligheter. Granngården fick ett fotomontage av SignSpectra för skyltningen med både dag- och natteffekt. Kunden kunde då se slutresultatet som de godkände. Med SignSpectras effektiva projektledning kunde skyltarna levereras i tid och på rätt plats för rätt pris. Granngården fick en komplett projektledning av sina skyltar; platsundersökning, fotomontage, bygglov för skyltar, produktion, frakter, montage och liftar.

Bygglovshantering

SignSpectra levererade en komplett  bygglovshantering , inklusive alla bygglovshandlingar och bygglovsritningar till kommunen. Så fort ett godkännande hade kommit in sattes skyltarna i produktion.

Exteriöra skyltar

Butiken har fått framåtbelyst LED-skylt med friliggande bokstäver. Vi har också levererat portalen. Den exteriöra skylten från SignSpectra är tydlig och stärker Granngårdens placering på marknaden i Nyköping. Precis som webbshop eller hemsida, så är skylten synlig dygnet runt. Det är därför viktigt att skylten lyfter fram det unika som kunden önskat. SignSpectra har en gedigen erfarenhet och kunskap av leverans av skyltar till kedjeföretag runtom i Sverige och världen. Vi levererar passionerat skyltar, platsundersökningar, montage och frakt av skyltar.

Skyltar till Granngården 2

Exteriöra skyltar från SignSpectra

Montage av skyltar och portalen

Vår projektledare skickade arbetsordrar till SignSpectras kontrakterade skyltmontörer. Vi har skyltmontörer runtom i landet, vilket minskar restiderna, miljöpåverkan och kostnaden för våra kunder. Under montagetillfället var projektledaren närvarande på plats, för att säkerställa att allt gick smidigt till för montörerna. Vid slutförd leverans skickades återkoppling till kunden.

Skyltar till Granngården 3

Skyltar till Granngården i Nyköping