SkyltSpektrum byter namn till SignSpectra

SkyltSpektrum byter namn till SignSpectra

SkyltSpektrum AB byter namn till SignSpectra AB. Den stora förändringen är enbart i namnet, företaget är fortfarande samma passionerade skyltföretag som tidigare.

SkyltSpektrum fortsätter att utöka sin marknad och arbetar numera med ett antal kunder internationellt. Därför har företaget bestämt sig för att byta namn till ett mer internationellt klingande namn- SignSpectra. Företaget har en stor passion för skyltar och är fortfarande samma skyltföretag som tidigare. Deras kunskap och passion underlättar skyltfrågorna för deras kunder.

Den naturliga varumärkesbyggande åtgärd nu är att öka kännedomen om SignSpectra som varumärke. Vardagssituationer och miljöer som folk kan identifiera sig i är ett sätt för företaget att lyfta fram företagets passion för skyltar. Man ska känna att SignSpectra är ett nytänkande skyltföretag som ligger i framkant med skyltutvecklingen.

Företaget lyfter fram den enorma passionen för skyltar och fastslår att det är samma skyltföretag som tidigare. De har bara fått ett nytt namn. SignSpectra har tagit hjälp av DC Communication för att kommunicera ut sin nya identitet till sina kunder, leverantörer och prospekts. DC Communication lyfter fram SignSpectras passion för skyltar och att det är fortfarande samma företag som tidigare.

SkyltSpektrum byter namn till SignSpectra inför SHOP Nordic 2016

Inför SHOP Nordic 2016 och inbjudan till mässan kommer namnbytet att lyftas fram. SignSpectra står för trygghet. Trygghet i kunskap, skyltar, leveranser, projektledning, innovation mm. Behovet av en trygg och kunnig skyltleverantör är omättlig. Därför kommer SignSpectra att verka för trygghet i hela leveransflödet.