SignSpectra stärker sitt varumärke

SignSpectra stärker sitt varumärke

SignSpectra stärker sitt varumärke ytterligare genom en flytt till nya lokaler centralt i Norrköping. Företaget utvecklar sin passion för skyltar i sina nya lokaler där det finns fler möjligheter till visuell kommunikation och varumärkesbyggande åtgärder.

Stärker sitt varumärke strategiskt

Detta är en del av vår egna omprofileringsstrategi, berättar Conny Johansson VD och grundare av SignSpectra. Valet av plats och fastighetsbolag är baserad på parametrar som hänger ihop med läget och hur attraktiv fastigheten är. Tillgängligheten, närheten till lokalen och allmänna kommunikationer är också viktiga. Lokalen ligger centralt och har stora parkeringsmöjligheter, vilket underlättar för besökare och anställda att ta sig till och från området. Det centrala läget är utmärkt för företagets kontorsverksamhet. Läget i sig har flest resealternativ, allt ifrån buss, spårvagn, bil och cykel. Lokalens läge ger en positiv känsla och stämmer överens med företagets passion för skyltar. Vi tror också på att området i Norrköping kommer att ha en fortsatt positiv utveckling framöver, säger Conny Johansson VD och grundare av SignSpectra.

Effektivt arbetssätt

Företaget har effektiviserat sitt arbetssätt och kan idag stolt titulera sig om en av Norrköpings papperslösa kontor. SignSpectra har också avskaffat individuella arbetsplatser, vilket har effektiviserat arbetsprocesserna och den interna kommunikationen. Den nya lokalen klarar bättre förändringar och kraven inom skyltbranschen. Den är också större, vilket skapar möjlighet för företaget att expandera. Företaget stärker sitt varumärke och image utifrån layout, placering och utseende. Det har gjorts stora investeringar gällande lokalens utformning och inredning. Högkvalitativ kontorsinredning speglar företagets varumärke och värderingar. Vi har också haft vår miljöpolicy och miljöhänsyn i tanken kring både val av lokal och inredning, berättar Conny Johansson VD och grundare av SignSpectra.

Fastighetsbolaget har möjliggjort för SignSpectra att få ett exceptionellt skyltningsläge. Visuellt kommer fasadskylten att få en strategisk exponering, både i storlek och utformning. SignSpectra är en av de sista hyresgästerna som flyttar in i Lundbergs fastighet Lyckan den 1 september.