SignSpectra stödjer Barncancerfonden genom att stödja Team Rynkeby

SignSpectra stödjer Barncancerfonden 2016 genom att stödja Team Rynkeby

SignSpectra stödjer Barncancerfonden 2016 genom att stödja Team Rynkeby. Företaget har tecknat ett sponsorskap med välgörenhetscykellaget Team Rynkeby. Varje varje år cyklar Team Rynkeby till Paris till fördel för barn med cancer och deras familjer. 

När Nordens största välgörenhetscykellag, Team Rynkeby cyklar till Paris i sommar för att stötta kampen mot barncancer blir det med hjälp av SignSpectra. SignSpectra har tecknat ett Guldsponsorskap med Nordens största välgörenhetscykellag, Team Rynkeby. Sponsorskapet går oavkortat till Barncancerfondens arbete. Förutom sponsorskapet har SignSpectra bidragit med foliering av Team Rynkebys bilar.

SignSpectra stödjer Barncancerfonden genom att stödja Team Rynkeby

SignSpectra stödjer Barncancerfonden genom att stödja Team Rynkeby

– Vi ser en tydlig koppling med vår passion för skyltar och Team Rynkebys passion för att stödja barn med cancer och deras familjer. Det viktigaste för oss är inte att logotypen står tillräckligt synlig på lagtröjan, utan det vi åstadkommer tillsammans med team Rynkeby, säger Conny Johansson VD/Grundare SignSpectra.

Stödjer Barncancerfonden och 100 %  går till barn med cancer 


Det är den 15:de gången som Team Rynkeby cyklar till Paris för att samla in pengar till barn med cancer och deras familjer. Cykellaget består i år av 1 600 cyklister och 400 servicedeltagare fördelade på 38 lag i fem länder; Danmark, Sverige, Norge, Finland och Färöarna. Utöver det att deltagarna i Team Rynkeby ska komma i form inför cyklingen till Paris så ska de också samla in pengar till barn med cancer. Deltagarna bekostar själva sitt deltagande och Team Rynkeby täcker projektets centrala omkostnader vilket betyder att alla pengar som deltagarna samlar in går oavkortat till en av de fem barncancerorganisationerna som Team Rynkeby samarbetar med i Norden.

– Huvudparten av pengarna går till att finansiera forskning inom barncancer. Barncancer är fortsatt den sjukdom som tar flest barns liv i åldrarna 1-15 år och det är allt för många barn som får alvarliga biverkningar av behandlingen, säger Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby samlade in 61,3 miljoner kronor till barn med cancer totalt i hela Norden 2015– från det gick 13,4 miljoner till Barncancerfonden i Sverige. Cykellaget kör till Paris mellan 9-10 juli till 16:e juli 2016.